+31(0)40 - 304 6282 info@castillovloeren.nl

PROJECTEN

Bekijk hier de projecten uitgevoerd door Castillo Vloeren

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

RUIME CENTRAAL GELEGEN SHOWROOM

GECERTIFICEERD PARKETTEUR

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

‘Bekijk hier de projecten uitgevoerd door Castillo Vloeren

Visgraat Vloer geleverd & gelegd | Multiplank Eiken 12 cm Brede plank | Vrijstaande woning Eindhoven
Geplaatst door visgraatvloeren.nu

Project
Visgraat Vloer leveren en leggen te Eindhoven – 140m² 

Datum
23 Maart 2017

Over dit project
In deze vrijstaande woning te Eindhoven hebben we een Eiken Multiplank vloer geleverd en vakkundig gelegd. In eerste instantie hebben hebben we een (broodjes) ondervloer geïnstalleerd en daaroverheen de Eiken plankjes in een visgraat verband gelegd. Naderhand zijn de kiertjes dichtgestopt en is de vloer licht opgeschuurd en gepolijst. Daarna is de vloer afgewerkt met een naturel olie en het resultaat is zoals u kunt zien prachtig!

Visgraat Vloer leveren & leggen | Tapis Bourgogne vloer van 15cm Breed | Herenhuis in Breda
Geplaatst door Castillo Vloeren

Project
Visgraat Vloer leveren & leggen in Breda – 65m² 

Datum
7 April 2017

Over dit project
In de de herenwoning in Breda hebben de mannen van Castilo Vloeren een Tapis Bourgogne in een visgraat verband geleverd en gelegd. De vloer is gelegd op broodjes (vierkante plankjes hout) en na het leggen geschuurd en in de afwerking olie gezet. Vervolgens hebben we ook gezorgd dat er nieuwe MDF plinten zijn geplaatst waardoor de vloer en het totale plaatje helemaal af is. Een prachtig resultaat en de eigenaren zijn er erg blij mee.

Trap renovatie | Trap renovatie – Eiken delen | Vrijstaande woning in Eindhoven
Geplaatst door Castillo Vloeren

Project
Eiken trap renovatie leveren & plaatsen in Eindhoven 

Datum
9 Mei 2017

Over dit project
In deze vrijstaande woning hebben wij een trap gerenoveerd met eiken houten delen. Deze trap was erg versleten en vuil door instensief gebruik. Door deze nieuwe delen vakkundig te plaatsen hebben we deze trap werkelijk weer als nieuwe mogen opleveren. De bewoners waren erg blij met het eindresultaat en wijzelf erg trots op deze prachtige houten trap.

Parket schuren en lakken | Tussenwoning  Tilburg

Onderhouden door Parket-schuren.nu

Project
Tussenwoning Tilburg – 25 m² Schuren en Lakken

Datum
24 Mei 2017

Over dit project

In deze tussenwoning in Tilburg hebben we een massieve eiken plankenvloer machinaal 4 keer geschuurd en in de laatste fase 1 maal gepolijst. Vervolgens is de vloer in de 3 laklagen afgewerkt met een ultra matte lak van Skylt voor een natuurlijke uitstraling van de vloer.
De vloer was naderhand weer als nieuw en door de laklaag kan deze ook weer tegen een stootje, zonder dat er een glimmende laag achter is gebleven op de vloer. Het resultaat mag er wezen, de vloer is werkelijk weer als nieuw en ook de eigenaren zijn erg blij met het eindresultaat.

Parket schuren en lakken | Appartement  Eindhoven

Onderhouden door Parket-schuren.nu

Project
Appartement Eindhoven – 55 m² Schuren en Lakken

Datum
21 Augustus 2017

Over dit project

In dit ruime appartement gelegen in Eindhoven hebben wij een eiken planken vloer machinaal en onberispelijk geschuurd. Er zijn in totaal totaal 3 schuurgangen gebruikt en deze is afgerond met een grondige polijst beurt. Nadat de vloer goed gestofzuigd is geweest hebben we gekozen om de vloer in een ultra matte lak te zetten om de natuurlijke uitstraling van de vloer te behouden maar wel een sterke laag achter te laten. Aangezien er huisdieren en kinderen gebruik maken van de vloer is dit geen onnodige luxe. Weer een prachtige vloer mogen opleveren en ook deze klant was zeer tevreden over het geleverde werk van parket-schuren.nu

Parket schuren en lakken | Villa  Eindhoven

Onderhouden door Parket-schuren.nu

Project
Villa Eindhoven – 125 m² Schuren en Lakken

Datum
29 Augustus 2017

Over dit project

In deze ruime villa in Eindhoven hebben we de verouderde en beschadigde eiken mozaïekvloer hersteld en voorzien van nieuwe eiken delen. Nadat alle herstelwerkzaamheden waren afgerond konden we beginnen met het grondig machinaal schuren en polijsten van de parketvloer. We hebben deze vloer 3 keer geschuurd en 1 keer gepolijst. De vloer was nu weer volledig egaal en klaar voor behandeling.
Voor het behandelen van de vloer is er gekozen voor een naturel olie van ROYL welke in 2 lagen is opgebracht. De vloer is weer als nieuw en kan weer jaren mee. We zijn erg trots op dit project omdat de vloer weer werkelijk als nieuw is opgeleverd.

Parket schuren en lakken | Villa Eersel

Onderhouden door Parket-schuren.nu

Project
Villa Eersel – 110 m² Schuren en Lakken

Datum
4 September 2017

Over dit project

In deze villa in Eersel hebben we een visgraat vloer geleverd en gelegd. Om te zorgen dat de vloer in de best mogelijke staat werd opgeleverd hebben wij er voor gekozen om de eiken visgraat vloer volledig machinaal te schuren en de naden en kieren vol te stoppen met het schuurstof van de eiken visgraat vloer zelf. Hierdoor word de vloer een geheel. De vloer is vervolgens afgewerkt met een ultra matte lak van Skylt om zo een natuurlijke uitstraling van het hout te behouden en tegelijkertijd de kracht van lak te hebben waardoor de vloer ook tegen een stootje kan. Weer een tevreden klant die erg blij is met de nieuwe eiken visgraat parketvloer en ook zijn wij zelf stiekem wel een beetje trots hierop.

Parket schuren en Hardwax | Dansschool EIndhoven

Onderhouden door Parket-schuren.nu

Project
Dansschool Eindhoven – 60 m² Schuren en Hardwax

Datum
14 September 2017

Over dit project

In deze dansschool hebben we een zeer vervuilde en beschadigde eiken mozaïek vloer volledig geschuurd in totaal 3 keer en in de laatste fase gepolijst. Na grondig stofzuigen van de vloer was deze gereed voor de afwerking. Er is gekozen om deze vloer af te werken met hard-wax van het merk OSMO. De hardwax word in 2 lagen opgebracht en voed zowel het hout en zorgt dat er een beschermlaag boven op het hout komt (te liggen). Hierdoor kan de vloer tegen een stootje maar houd deze wel haar natuurlijke uitstraling in takt. Het resultaat is dat een zeer verouderde en beschadigde vloer weer werkelijk als nieuw is geworden en weer jarenlang meekan. De leraren en de eigenaren van de danszaal waren verbluft en hadden dit resultaat nooit verwacht omdat het verschil van voor en na mega groot was.

Graag staan wij u direct te woord via ons lokale telefoonnummer

Call Now Button