+31(0)40 - 304 6282 info@castillovloeren.nl

Visgraat Vloeren

Voor de scherpste prijs van heel Nederland!

Neem nu vrijblijvend contact met ons op

RUIME CENTRAAL GELEGEN SHOWROOM

GECERTIFICEERD PARKETTEUR

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

Visgraat Vloeren

U bent opzoek naar een sfeervolle en authentieke visgraat vloer. Castillovloeren® is meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van hoge kwaliteit visgraat vloeren. Wij leveren de bekende A-Merken en eigen sorteringen tegen de goedkoopste prijs van heel Nederland. Onze showroom is gevestigd in Nuenen (Eindhoven) en wij leveren en leggen visgraat vloeren in heel de Benelux.

Waarom bij ons?

Bij ons vind u hoge kwaliteit visgraat vloeren tegen een betaalbare ALL-IN prijs, nergens goedkoper!
Deze zijn leverbaar v.a. € 78,95 per m2. Dit is een ALL-IN prijs en hier komen geen extra kosten meer bij (Dit is incl. plaatsen en overige materialen incl. MDF plinten naar keuze).

Een Visgraat Vloer voor ieder interieur

Visgraat vloeren zijn houten parket vloeren, waarbij de plankjes in een visgraat verband worden geplaatst. Een visgraat vloer is momenteel erg populair en hierdoor kiezen steeds meer mensen vloer deze prachtige vloer. De uitstraling van deze vloer is zowel klassiek als modern te combineren en kan nog meer naar wens worden gemaakt door de kleur waarmee deze kan worden afgewerkt. Denk hierbij aan een whitewash olie welke ook nog eens kan worden afgelakt met een extra matte look. Ook kunt u kiezen voor een donkere variant, eigenlijk is iedere kleur hiervoor mogelijk. Laat u door ons vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden, wij leveren enkel hoogwaardige kwaliteit voor de goedkoopste prijs van heel Nederland!

Soorten Visgraat vloeren

Er zijn veel mogelijkheden voor een visgraat vloer voor wat betreft de houtsoorten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een Tapis, Hongaarse punt, Traditionele visgraat, Weense punt maar ook veroudert of een gerookte visgraat. Zo kunnen wij voor iedere uitstraling een perfecte visgraat vloer leveren. Ook is het van belang om te kiezen voor het soort visgraat, zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit; Lamel Visgraat, Tapis Visgraat, Multiplank Visgraat en een Massieve Visgraat. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het leveren en leggen van visgraat vloeren en kunnen onszelf dan ook met trots een echte specialist noemen. Graag helpen wij u met het samenstellen van de door u beoogde visgraat vloer.

Graag staan wij u direct te woord via ons lokale telefoonnummer

Call Now Button